[video] Adevărul despre 7 aprilie şi puţină lumină asupra întunericului.

Informaţii foarte detaliate, numai să priveşti şi să-i arestezi. Dacă nici acum nu o să se facă nimic atunci fiţi siguri în spatele Procuraturii, Ministerului de Interne stau persoane cu lanţ la gît, lanţul Rusiei.

Jertviţi 50 minute şi vedeţi adevărul.



Sunt mai mult ca sigur că la crearea acestui film sunt implicaţi şi unii organizatori ca Baghirov, care recent pe blogul lui scrie: ”Când spun că nu e bine să fiu fraierit de bani și că acest lucru poate avea anumite consecințe, acest lucru înseamnă că urmările sunt inevitabile. Într-un fel sau altul”, îl atenționează bloggerul pe Mark Tkaciuk.

Acest mesaj pe blogul lui a apărut aproximativ în acelaşi moment cînd a apărut şi filmul care ne luminează puţin în acest dosar.

Cum spune singur Baghirov, Tkaciuk trebuia să-i achite 500.000$ pentru acest "pogrom" bine organizat, dar pentru că nu i s-a plătit şi pentru că a mai şi insistat el a fost trădat autorităţilor din Moldova, astfel scăparea lui Baghirov rămîne în mainile prietenilor cu ajutorul cărora s-au organizat toate aceaste manifestaţii, una dintre care este şi Natalia Morari care în prezent lucrează la PublikaTV, coincidenţă sau nu jurnalista care la însoţit pe Baghirov tot este de la această televiziune.

Cu o lună înnainte de publicare film-ului de mai sus, prin cutiile poştale ale televiziunilor, ziarelor, radiourilor şi multor site-uri de ş
tiri apar prin anonimat nişte plicuri cu nişte discuţii dintre un oarecare Mark şi o oarecare Natalia(nataşa)

Mark şi Nataşa 1
Mark şi Nataşa 2
Mark şi Nataşa 3
Mark şi Nataşa 4
Mark şi Nataşa 5 şi 6

union explică mesajele

La un post radio Baghirov mai spune că "cineva din echipa lui aproape că s-ar fi însurat cu o Moldoveancă, dar ceva nu a mers bine",
Se ştie că Baghirov a fost un timp îndelungat amantul Nataliei Morari, mai mult ca sigur că Baghirov a fost cel care aproape că s-ar fi însurat cu Moldoveanca, acesta însă aflînd despre relaţiile dintre acel Mark s-ar fi supărat rău. Acest mesaj a fost transmis nu radio ascultătorilor, dar direct persoanei care la înşelat. Nu se exclude faptul că tot el a fost cel care a ajutat mult la publicarea discuţiei dintre cei doi.

No comments:

Post a Comment