Nu se spală cu apă!
Nu se usucă niciodată lîngă sursă de căldură (sobă, calorifer) care scorojeşte şi întăreşte pielea.
Pentru a evita întărirea, pielea se unge cu substanţe grase aplicate în strat subţire ca : ulei de ricin, untură de peşte etc, apoi cu cremă.
Curăţarea se poate face prin două metode:
1. Cu ceia ce găsim prin casă;
2. Cu ceia ce găsim în magazinele specializate.
işnuită, pentru creioane); perie specială pentru pielea întoarsă (are firele foarte tari); cîrpa umedă şi oţet de vin alb. Se utilizează guma pentru a şterge uşor petele cu grijă, pentru a nu strica materialul. Perie pielea cu peria specială, le poţi achiziţiona din magazinele de încălţăminte sau de haine de piele. Toarnă puţin oţet pe cîrpa umezită, freacă petele cu această cîrpă, apoi lasă să se usuce. S-ar putea ca mirosul de oţet să persiste cîteva zile după curăţare.
2. Prin magazinele de încălţăminte (Salamander) puteţi găsi Spumă de curăţare şi reîmprospătare a Nabuc-ului, tot acolo găsiţi şi peria specială pentru pielea întoarsă.
Cu ajutorul periei înlăturaţi praful şi noroiul, apoi ştergeţi cu o cîrpă umedă pata, după ce se usucă scuturaţi bine flacon-ul cu spumă după care aplicaţi puţină spumă pe un burete şi ştergeţi pata bine, dacă veţi da şi pe alături nu este o problemă. Lăsaţi să se usuce bine, la temperatura camerei, dacă îi veţi pune pe calorifer se vor forma încrestături.
Adrese Salamander
This comment has been removed by the author.
ReplyDeleteCeia ce ??? Ce limba e asta...
ReplyDeleteRomâna cu greșeli gramaticale
DeleteThis comment has been removed by a blog administrator.
ReplyDelete