Prea mult TAM'TAM cu Bac-ul din anul ăsta

Instituţiile de Stat vrînd să-şi facă "făţărie" au prins cei 10 profesori, cu gînd-ul că societatea v-a înghite lucrul ca şi în anii trecuţi şi se v-a sătura. DAR! nu a fost să fie, acest lucru a provocat o VÎLVĂ mare printre Bloggeri şi Mass-Media, ce i-a făcut să facă presiuni şi să demonstreze incompetenţa autorităţilor în VID. Cine are de suferit?
De suferit... or să sufere doar Chişinăuenii, că prin localităţi stresul nu se prea simte, făţăria se face doar aici, unde şi se face vîlva. Astfel ne vom trezi anul viitor cu o majorare de abiturienţi veniţi din localităţi, ceea ce ar însemna şi cheltuieli mai mari.
Cine are de învăţat?
Cu aşa presiuni oricum nu motivezi studenţii să înveţe, mai degrabă or să înveţe cei de la CCCEC şi de la Min. Educaţiei.

Toate aceste presiuni trebuiau să se înceapă încă din clasa 10-a cînd tinerii stundenţi abia începeau pregătirile de BAC. Şi nu numai cu vorbe din partea profesorilor ci şi cu presiuni pe la Teze, lucrări semestriale ş.a.m.d.

Cît de neplăcut nu ar fi acest lucru acum, nu aveţi încotro. Mai devreme s-au mai tîrziu trebuia să se întîmple. Acest "mai devreme" a căzut pe capul studenţilor din anul ăsta... Aşa că dragi STUDENŢI nu credeţi că la anul va fi mai uşor. Vă asigur VA FI MAI GREU!

No comments:

Post a Comment