Odnoklassniki.ru - cum să-ţi aperi contul de infractori?

Am observat că în ultimul timp pe reţeaua asta de socializare odnoklassniki.ru au început tot mai multe persoane să trimită linkuri cu site-uri cu super mega oferte cu Smile-uri gratis, cu "nevidimka" gratis şi cu alte oferte pe care Odnok. le oferă contra plată.
Lucrurile însă sunt mult mai complicate, o-dată ce ai vizitat unul din aceste site-uri fără a mai introduce ceva date sau parole acesta cumva cumva reuşeşte să te lase fără cont, pe lîngă asta e foarte greu să îl redobîndeşti, nici numărul de telefon introdus la înregistrare nu te ajută. O spun din experienţa unor persoane "curioase" în vîrstă, nu mai vorbesc de cei mai mici care încă nu au înţeles toată esenţa reclamelor, mesajelor şi altor lucruri care le sunt trimise în privat.
Şi după ce îţi fură contul ăştia mai au şi simţul umorului, în
cep discuţii cu prietenii tăi în urma cărora le cer să îţi trimită bani pe un oarecare telefon mobil . . .

Tot aici am vrut să adaug:
Nu fiţi atît de naivi, fiţi mai mult ca siguri că administraţia odnoklassniki niciodată nu o să creeze grupe prin care să îţi facă diferite oferte sau nu or să te pună să scrii un mesaj la nuştiu cîte persoane ca să-ţi ofere gratis smile-uri sau să pui klass la un status unde un copil are nevoie de ajutor în urma căruia pentru klass-ul tău ăştia or să-i ofere o sumă de bani. Minciuni minciuni şi iar minciuni.

No comments:

Post a Comment